Over Shell Westervoortsedijk

Shell Westervoortsedijk is een prachtig tankstation dat uniek is in vorm en concept. De shop is ruim van opzet, en de gezellige lunchroom valt meteen op. In onze bakkerij leveren wij de allerlekkerste belegde broodjes, barista koffie, smoothies en warme snacks. Veel van onze ingrediënten zijn van duurzame afkomst, met respect voor natuur, mens en dier. Uiteraard voldoen wij aan alle hygiëne protocollen in de bakkerij. Voor het bezorgen van de broodjes, foodboxen, traktaties en lunchtassen kunt u bij ons terecht. Daarnaast is het mogelijk om via Deliveroo Ola ijs, bier en wijn te bestellen.

Shell Westervoortsedijk is voorzien van Shell Recharge, u kunt uw elektrische auto snel en veilig opladen en ondertussen in onze lunchroom pauzeren en genieten van wat lekkers. Voor gasflessen van Primagaz en Benegas bent u bij ons aan het juiste adres. Voor een schone auto of camper kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over wasboxen en een moderne wasstraat.

Naast een ruim assortiment broodjes leveren wij ook:

  • Verse jus d’orange.
  • Diverse zuivelproducten.
  • Diverse frisdranken.
  • Vers gebakken koeken.
  • Diverse overige zoetwaren.
  • Wijn, bier en Ola ijs bestellen? klik hier.

Iets te vieren?

Wilt u uw collega’s trakteren, wij regelen graag heerlijk vers gebakken saucijzenbroodjes of vers gebakken gevulde koeken voor bij de koffie en leveren deze op het gewenste tijdstip bij u op kantoor. Informatie via bestelling@shell-westervoortsedijk.nl

Menu